Routebeschrijving

De Zuurlanderes, Kastanjelaan 9, 7981 ND Diever, telefoon 0521-593952

Uit de richting Zwolle

Op de A28 ter hoogte van Meppel, neemt u de A32 richting Leeuwarden. Vervolgens de afslag Diever/Havelte. Daarna de weg langs de Drentsche Hoofdvaart volgen tot Wittelterbrug. Dan neemt u de weg naar Wittelte en die vervolgt u tot het bord ‘Diever’. Dan onmiddellijk rechtsaf en u komt op de Kastanjelaan. Nr. 9 is de tweede boerderij op de Kastanjelaan aan uw rechterhand (met de groen-witte en groene luiken).
U kunt ons vinden achter de tweede voordeur.

Uit de richting Lelystad/Emmeloord

Indien u via de A6 komt, neemt u bij Emmeloord de afslag richting Steenwijk. Van Steenwijk gaat u naar Vledder en u vervolgt de weg naar Diever. Door Diever heen en vlak vóór de benzinepomp aan uw linkerhand, gaat u rechts de Kastanjelaan in. Deze maakt een scherpe bocht naar rechts en dan ziet u aan uw linkerhand op nr. 9 onze boerderij (met de groen-witte en groene luiken).
U kunt ons vinden achter de tweede voordeur.

Uit de richting Heerenveen/afsluitdijk

Indien u over de afsluitdijk komt, neemt u bij Heerenveen de A32 naar Meppel/Zwolle. U neemt de afslag Vledder/Steenwijk en neemt de weg naar Vledder.
Door Diever heen en vlak vóór de benzinepomp aan uw linkerhand, gaat u rechts de Kastanjelaan in. Deze maakt een scherpe bocht naar rechts en dan ziet u aan uw linkerhand op nr. 9 onze boerderij (met de groen-witte en groene luiken)
U kunt ons vinden achter de tweede voordeur.

Uit de richting Groningen

U neemt op de A28 de afslag Spier/Dwingeloo. Vervolgens rijdt u helemaal door tot de rotonde bij Dwingeloo. Daar neemt u de richting Dieverbrug. Bij de rotonde van Dieverbrug gaat u rechtdoor naar Diever. Aan het begin van het dorp ziet u rechts een benzinepomp en u gaat dan onmiddellijk linksaf de Kastanjelaan in. Deze maakt een scherpe bocht naar rechts en dan ziet u aan uw linkerhand op nr. 9 onze boerderij (met de groenwitte en groene luiken).
U kunt ons vinden achter de tweede voordeur.